Menu weselne II || 340 zł

 

Uroczyste przywitanie Gości lampką schłodzonego prosecco, a Młodej Pary chlebem i solą

ZUPA (do wyboru)

Rosół tradycyjny drobiowo-wołowy z makaronem lub krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym

DANIA GŁÓWNE

Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym – 100 %

Udka z kurczaka nadziewane konfiturami ze śliwek, owijane boczkiem – 50%

Pierś z indyka w sosie żurawinowym – 50 %

DODATKI

Ziemniaki pieczone lub z wody z dodatkiem ziół

Ryż z warzywami

Wiejskie pieczywo

Świeże surówki z sezonowych warzyw

DLA NAJMŁODSZYCH

Delikatne polędwiczki drobiowe

Złociste frytki

BUFET ZIMNYCH ZAKĄSEK

Schab nadziewany śliwką i morelą

Pasztet wiejski

Karkówka pieczona

Ryba po grecku

Wykwintne tymbaliki z kaczki

Jajeczne trio (wiosenne, z łososiem, z czerwonym kawiorem)

Sałatka Cezar

Kolorowa sałatka z krewetkami

Smalec tradycyjny po polsku i na ostro – po węgiersku

Ogórki kiszone lub małosolne

Sos czosnkowy i tatarski

DANIA Z GRILLA NA GORĄCO

Karkówka marynowana w zielonym pieprzu i paście czosnkowej

Żeberka wieprzowe w glazurze z sosu sojowego i melasy

Grillowane warzywa

KOLACJA NOCNA NA GORĄCO (po północy)

Barszcz czerwony

Wybór domowych pierogów

DODATKOWO (bez ograniczeń)

Kawa

Herbataw różnych smakach do wyboru

Woda z cytryną oraz miętą z naszego ogrodu

Dwa rodzaje soków owocowych 100 %

Alkohol oraz napoje we własnym zakresie – koszt 20 zł/os.

Dzieci do lat 5 – gratis

5 – 12 lat – 50 % ceny menu

DJ, fotograf itp. – 50 % ceny menu

*Organizujemy wesela od liczby 80 osób


Komentarze